Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /home/rpro0376/amintiridinromania.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /home/rpro0376/amintiridinromania.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Astazi va propunem un alt loc incantator pentru a va petrece concediul sau chiar si zilele de weekend. Un loc care va genera amintiri frumoase, un loc in care puteti imbina relaxarea in natura cu echitatia, ce poate fi mai frumos de atat?

Cateva zile petrecute la Mosia Cai de Vis va vor ajuta sa va incarcati bateriile si sa lasati grijile deoparte.

Mosia si-a deschis portile pentru calatori din 2007 si de atunci gazduieste zilnic turistii care vin in vacanta in zona. Gazdele va asteapta cu bunatati traditionale preparate cu ingrediente de la localnici si din propria gospodarie, cu drumetii prin padure, cu foc de tabara si multa voie buna. Aerul proaspat, natura inconjuratoare, calutii creeaza o atmosfera de poveste, iar dumneavoastra sunteti personajul principal in aceasta poveste.

Odaiele de la Mosia Cai de Vis sunt aranjate in stil traditional, cu mobila veche atent decorata si pictata manual, cu asternuturi albe si toluri din lana. Mosia cuprinde si urmatoarele anexe: grajd pentru pasari, grajd pentru vacute si alte animalute, grajd pentru cai, branzarie, loc special amenajat pentru echitatie.

Mosia Cai de Vis este locul ideal pentru familiile cu copii deoarece cei mici pot interactiona cu animalutele de la mosie, se pot bucura de mult spatiu pentru a-si consuma energia.

Mosia este situata in Comuna Vârfu Câmpului, Județul Botoșani, 20 km de la Suceava.

Mai multe detalii despre acest loc de vis puteti afla de pe site-ul mosiei www.caidevis.ro

Daca ati fost aici ne puteti impartasi experienta dvs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *