Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /home/rpro0376/amintiridinromania.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /home/rpro0376/amintiridinromania.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Dragilor astazi ne-am gandit sa va trimitem in vacanta intr-o casa cu adevarat de poveste din inima Bucovinei. Este un loc absolut minunat, inconjurat de multa verdeata si in care fiecare lucru regasit acolo are propria istorie si incarcatura emotionala. Ansamblul Casa de Poveste isi primeste oaspetii in 4 case traditionale de la sfarsitul secolului XVIII, secolul XIX si inceputul secolului XX, perfect conservate de-a lungul timpului. Ansamblul “Casa Poveste” este situat in partea nordica a Masivului Rarau, pe valea paraului Șandru si se intinde pe o suprafata de aproximativ 2 hectare. Aici va puteti bucura de un iaz pentru pescuit, un foisor, gradina, terasa, loc de joaca pentru copii si cel ma interesant un parc de aventura cu tiroliene și sisteme de escaladă și cățărare.

Va place si voua, nu-i asa? Pe noi ne-a fermecat cu adevarat. Si sa nu mai spunem de mancarea traditionala, un adevarat rasfat din partea gospodinelor ce gatesc preparate absolut delicioase, proaspete cu ingrediente din gradina proprie sau de la localnici.

Macar o data trebuie sa mergeti in acest loc de poveste, pentru o vacanta de vis in familie. Odata ajunsi aici va puteti plimba in imprejurimi si vizita cateva dintre Manastirile din Bucovina: Moldovita, Humor, Voronet, Sucevita, Putna, Orata. Si daca ati terminat de vizitat Manastirile si tot nu vreti sa plecati din acest loc minunat, puteti face drumetii pe muntele Rarau, va bucurati de peisajele minunate, respirati aer curat si va incarcati cu multa energie.

Mai nou gazdele va ofera posibilitatea de a va plimba cu masina de epoca, o experienta unica atat pentru cei mici cat mai ales pentru cei mari.

Va garantam noi ca nu aveti cum sa va plictisiti in acest loc si veti renunta la telefonul mobil pentru a va bucura din plin de tot ce va ofera Bucovina.

Mai jos regasiti si cateva poze cu ansamblul si cu imprejurimile sale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *