Pentru ca este cald si frumos afara, ce spuneti de o plimbare pana in frumosul Maramures. Am descoperit un loc absolut superb si ne dorim sa-l impartasim cu voi. O casa traditionala romaneasca tipic maramureseana, veche de mai bine de 100 de ani, ce a fost reconditionata si transformata in pensiune isi asteapta oaspetii. Este vorba despre Pensiunea Marioara situata in Maramures, in satul Breb, la un kilometru de DJ 109F, la 6 km de Ocna Şugatag, la 27 km de Sighetu Marmatiei si la 40 km de Baia Mare.

Cu siguranta va veti indragosti de acest loc, aer curat, liniste, multa verdeata si o gazda primitoare si foarte amabila, toate sunt reteta unei vacante perfecte alaturi de cei dragi.

Casuta are 4 camere traditionale, atent decorate in stil maramuresean, insa imbina si elemente moderne care asigura confortul oaspetilor. Alaturi de casa veche, gazda Marioara va poate primi si intr-o casa noua, construita recent.

Va puteti bucura aici de gradina, terasa, loc de joaca pentru copii, insa daca va place sa va plimbati si sa explorati imprejurimile puteti inchiria biciclete sau o caruta trasa de cai, sau puteti face drumetii alaturi de un ghid prin imprejurimi, inclusiv un tur al Maramuresului de o zi.

Iata si cateva dintre atractiile turistice din zona:

*Bisericile de lemn din circuitul UNESCO
*Cimitirul Vesel de la Sapanta 
*Manastirea Barsana
*Portile MARAMURESENE din lemn pe Valea Marei, Valea Izei si Valea Cosaului 
*Muzeul satului in aer liber din Sighetu Marmatiei
*Statiunea Balneoclimaterica Ocna Sugatag

Speram ca v-am facut pofta de o noua vacanta 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *