Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /home/rpro0376/amintiridinromania.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 63 in /home/rpro0376/amintiridinromania.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei ce iubesc sa citeasca si prefera o carte in defavoarea televizorului sau a unui film s-a deschis inca din 2015 cea mai mare si moderna librarie din Bucuresti, in Centrul Vechi. Libraria Carturesti Carusel se intinde pe o suprafata totala de 1000mp impartita in 6 etaje,  dintre care un spaţiu multimedia la subsol și o galerie dedicată artei contemporane la primul etaj iar la ultimul etaj se afla un bistro café pentru relaxare si socializare.

Cladirea monument in care este gazduita acum libraria Carusel dateaza din secolul 19, avand mai multi proprietari de-a lungul istoriei, insa proprietarul actual dl. Jean Chrissoveloni o recupereaza din administratria statului si o transforma cu ajutorul unei echipe tinere de arhitecti romani in ceea ce vedem astazi, o cladire monument ce imbina armonios istoria cu modernismul, oferind un spatiu de recreere si socializare inconjurati de multa cultura.

Libraria Carusel pune la dispozitia cititorilor peste 10.000 de volume din toate domeniile. Cu siguranta veti ramane fascinati de acest loc, atat datorita arhitecturii impresionante cat si a vibratiei transmise de acest muzeu al cartilor, am putea spune. Ne dorim ca astfel de locuri sa fie construite intr-un numar cat mai mare in toata tara pentru a sprijini cultura si a indemna oamenii sa citeasca mai mult.

Asteptam parerile si comentariile voastre despre acest loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *