Zilele trecute s-a desfasurat la Sibiu unul dintre cele mai mari festivaluri culturale din Romania si din Europa. Timp de 10 zile Sibiul s-a transformat intr-o scena imensa de spectacole de arta (circ, teatru, dans, muzica) gazduind un numar impresionant de artisti din toate colturile lumii care au incantat publicul venit sa-I admire.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu s-a aflat anul acesta la cea de a 25-a editie, o editie incarcata cu si mai multa emotie fiind anul centenarului. Localnici dar si turisti atat din tara cat si din strainatate au participat la marea deschidere a festivalului de pe 08 iunie si au continuat sa asiste la festival pana in ultima zi pe 17 iunie.

In cadrul festivalului de teatru au avut loc spectacole atat in aer liber, in Piața Mare, Parcul Cetății și Parcul Astra, in noul spațiu de joc, Piața Habermann dar si in sali de spectacole cu intrare pe baza de bilet. Aproximativ 3300 de artisti s-au inscris anul acesta la festival si au performat in fata publicului din Sibiu, in spectacole de circ, dans, teatru, muzica, film.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este un eveniment cultural de mare anvergura care ne ofera posibilitatea de a ne simti mandri si bucurosi de a fi gazdele unui astfel de eveniment ce aduna an de an mii de oameni si creeaza amintiri frumoase.

O atmosfera de poveste a imbracat Sibiul zilele acesta iar strazile au fost animate de diverse spectacole cu efecte speciale. Mii de oameni au iesit la plimbare, s-au bucurat si au admirat artistii ce au performat.

Pentru a vedea poze de la spectacole puteti intra pe pagina de facebook a festivalului https://www.facebook.com/FOTOVIDEOFITS/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *