Amintiri din Romania este un site care vrea sa promoveze o tara frumoasa in care locuiesc oameni frumosi. Vrem sa promovam istorie si cultura, obiceiuri si locuri frumoase care pot fi vizitate si admirate.

Ne dorim ca Amintiri din Romania sa fie un site interactiv unde sa ne impartasiti din experientele voastre traite pe meleagurile tarii: locuri traditionale pe care le-ati descoperit, oameni speciali intalniti, bunatati culinare gustate. Haideti sa ne promovam impreuna tara, sa ne mandrim ca avem o tara atat de frumoasa in care ne putem bucura de munti, mare, dealuri si campii intinse si de o rezervatie unica in Europa, Delta Dunarii. Va incurajam sa ne scrieti parerea voastra la articolele publicate, sa ne ajutati sa promovam Romania.

Noi ne iubim tara, asa cu bune si cu rele cum este ea, si suntem siguri ca mai sunt si alti romani care impartasesc acelasi sentiment pentru Romania.

Amintiri din Romania are 4 obiective esentiale pe care doreste sa le promoveze:

  1. Descopera Romania este primul nostru obiectiv: ne dorim sa descoperim impreuna cu voi cat mai multe locuri frumoase pe care sa le promovam, sa descoperim obiceiuri si traditii locale, sa descoperim bunatati gastronomice si nu in ultimul rand sa descoperim oameni frumosi, romani autentici, romani speciali;
  2. Protejeaza Romania, al doilea obiectiv, prin care dorim sa incurajam, sa indemnam la un turism civilizat, sa avem grija, sa pastram si sa ocrotim frumusetile patriei pentru a ne putea bucura atat noi cat si generatiile viitoare;
  3. Iubeste Romania, al treilea obiectiv, prin care ne dorim sa renastem patriotismul, respectul si datoria fata de tara in care ne-am nascut si care ne-a oferit cele necesare crestarii si dezvoltarii noastre.
  4. Promoveaza Romania, al patrulea obiectiv, prin care ne dorim sa incurajam si sa dezvoltam turismul local, sa-i invatam pe romani sa-si viziteze cat mai mult tara si totodata sa ne promovam cat mai mult si la nivel international pentru a atrage din ce in ce mai multi turisti.Haideti sa aratam Europei ce Romanie frumoasa avem si ce romani frumosi traiesc aici!